TRADITIONEEL GEWAPENDE BETONVLOEREN

Om ervoor te zorgen dat de betonvloer extra sterk wordt en één geheel vormt is het belangrijk om gebruik te maken van gewapend beton. Daarin zijn verschillende mogelijkheden, het kan zowel traditioneel met wapeningsnetten of met kunststof/ staalvezels.

 

Bij HVS Betonvloeren bent u verzekerd van een strakke planning en heeft u één aanspreekpunt die voor u het complete betonwerk op een professionele manier uitvoert. Vanwege deze werkwijze levert dit onze klanten een enorme kosten- en tijdsbesparing op.

Wilt u graag uw wensen bespreken? We maken graag een afspraak om u te voorzien van een gepast advies en een vrijblijvende offerte.

BETONVLOEREN

9

GEWAPENDE BETONVLOER

Om ervoor te zorgen dat de betonvloer extra sterk wordt en één geheel vormt is het belangrijk om gebruik te maken van gewapend beton.

9

STAAL EN KUNSTSTOFVEZEL BETONVLOEREN

De laatste jaren worden steeds meer met vezels gewapende vloeren gerealiseerd. De wapening bestaat uit een kunststofvezel of een staalvezel die met het beton wordt vermengd.

9

VLOEISTOFDICHTE BETONVLOER

Vanaf het jaar 2006 dienen alle olieverwerkende bedrijven over een vloeistofdichte betonvloer te beschikken. Dit geldt voor onder andere autogarages, werkplaatsen, tankstations en drukkerijen.